SHOEGAME

Liceul ”ALEXANDRU CEL BUN” Botoșani implementează, în calitate de partener contractual, reprezentat prin Director, Prof. Ing. MIHAELA – CORNELIA ACHIHĂIȚEI – manager de proiect, proiectul Dezvoltarea competențelor cheie în învățământul vocațional pentru industria încălțămintei prin jocuri video educaționale - SHOEGAME, din cadrul Programului Erasmus +, KA220 - VET - Parteneriat strategic în VET, pentru perioada 28.02.2022-27.02.2024.

Coordonatorul proiectului este UNIVERSITATEA TEHNICA”GHEORGHE ASACHI” DIN IASI (http://www.tuiasi.ro), iar partenerii contractuali, alături de Liceul ”ALEXANDRU CEL BUN” Botoșani (https://www.alexandrucelbunbt.ro/), sunt:

INSTITUTO TECNOLOGICO DEL CALZADO Y CONEXAS – ELDA ALICANTE –SPANIA (www.inescop.es)

 

VIRTUAL CAMPUS LDA – PORTO – PORTUGALIA (https://virtual-campus.eu/)

 

CREATIVE THINKING DEVELOPMENT – RAFINA – GRECIA

 

CENTRO TECNOLOGICO DE CALCADO DE PORTUGAL - SAO JOAO DA MADEIRA – SPANIA (www.ctcp.pt)

 

CONFEDERATION EUROPEENNE DE L'INDUSTRIE DE LA CHAUSSURE ASBL – BRUXELLES – BELGIA (www.cec.footwearindustry.eu)

Proiectul va avea ca produse finale o PLATFORMĂ (http://shoegame.eu/), care va include un JOC VIDEO pentru elevi și organizații, precum și un pachet de trasee de formare, metodologii și ghiduri pedagogice adresate tutorilor/profesorilor pentru includerea jocului video educațional și a învățării prin joc în curriculumul învățământului vocațional pentru sectorul încălțămintei.

Vă invităm să consultați următoarele surse și să urmăriți cu interes evoluția proiectului, pentru a beneficia de rezultatele acestuia!

Site-ul proiectul : http://shoegame.eu/

Pagina de Facebook : https://www.facebook.com/Shoe-GAME-113945437972862